Hva får du?

I en PT-time med Mehdi Mohseni vil du ikke bare få pumpet muskler og økt kondisjon. Du får trene med en landslagstrener i boksing.

Mehdi fokuserer på balanse, stabilitet, fotarbeid, hurtighet i dine slag og eksplosivitet. Gjennom timene med han lærer du hvordan du skal varme opp kroppen riktig før en bokseøkt. Med bakgrunn som tidligere landslagsutøver er Mehdi en meget god teknisk bokser og vil derfor fokusere mye på riktig og god teknikk under timene. Med Mehdi lærer du å bokse på riktig måte der han bruker sin lange erfaring med å gi deg gode råd og tips på hvordan du kan utvikle deg for å bli en god bokser.

Mehdi har som målsetning at deltakere skal sitte igjen med kunnskap til å kunne basis teknikker innen boksing og hvordan trene og slå puter på en effektiv og profesjonell måte. Hensikten med PT-timen er at du skal få grunnleggende kunnskap om hvorfor boksing er en bra treningsform og hvorfor det har blitt så populært de siste årene.

Fordelen med boksing er at det er en tøff og hard treningsform. Man trener kondisjon, stabilitet, balanse, styrke, bevegelighet, utholdenhet og ikke minst utfordrer man seg selv psykisk hver eneste dag.
 

Hvor mye koster det?

En time på 75 minutter koster 600 kroner.
Ti timer på 75 minutter per time koster 5000 kroner. (500 kroner per time)
En time til to personer sammen koster 400 kroner per person
En time til tre eller fire personer sammen koster 300 kroner per person.